herkennen             erkennen             accepteren             veranderen            

tarief

Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en duurt ongeveer 30 minuten.

Kosten van het uurtarief  voor een individueel coachingsgesprek is €70 euro inclusief btw.

Het nazorg gesprek is gratis.

De duur en kosten van het totale coachingstraject zijn sterk afhankelijk van de hulpvraag waarmee jij je meldt. Het aantal bijeenkomsten varieert gewoonlijk tussen de vijf en tien coachingsgesprekken van ongeveer één uur. De aard en de complexiteit van het probleem en jouw eigen betrokkenheid en inzet spelen hierbij een rol.

Werkgevers zijn steeds vaker bereid te investeren in de vitaliteit van hun werknemers en zullen vaak (deels) een coachingstraject en training willen vergoeden om ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Informeer hiernaar bij je werkgever.

De training weerbaarheid is €175 p.p. inclusief btw.

Wanneer je bij mij een coachingstraject of training volgt steun je direct een goed doel! 2% van mijn bruto jaarinkomen doneer ik aan een, elk jaar opnieuw te bepalen, goed doel. Ik heb heel sterk het gevoel iets voor een ander te willen betekenen. De realist in mij weet heel goed dat ik niet de hele wereld kan redden. De optimist in mij wil wel ergens een begin maken. Voor het jaar 2017 zal het goede doel het rode kruis zijn.


Ik wil graag meer info ontvangen


‘Leonie, 37 jaar.

Ik vond het een hele prettige manier van samenwerken. Hier kan ik mee verder.’