herkennen             erkennen             accepteren             veranderen            

training

Je wilt zelfverzekerd en sterk in het leven staan.

Heb je het gevoel dat je in contact met anderen onzeker bent of de controle verliest. Dat je achteraf denkt had ik maar dit gedaan of dat gezegd. Laat je anderen over je grenzen heen gaan en vind je het lastig om NEE te zeggen.

Tot hier en nu anders. Vergroot je zelfvertrouwen met deze weerbaarheidstraining en sta sterker in het leven!

Hoe kom jij uit deze training:
  • Je voelt je zelfverzekerder
  • Je kan je grenzen aangeven en nee zeggen
  • Je durft voor je eigen mening uit te komen
  • Je durft voor jezelf op te komen
  • Je bent assertiever geworden
  • Wanneer je voor jezelf kiest vind je het minder belangrijk om aardig gevonden te worden
  • Houding en uitstraling: het belang van lichaamstaal
  • Eigen kracht: je weet dat je sterker bent dan je denkt!
Belangrijke kernwaarden voor deze training zijn: leren, samen, sportiviteit, solidariteit en met respect voor elkaar.

Kenmerkend voor deze weerbaarheidstraining is de combinatie van verbale, mentale en fysieke oefeningen. Uit onderzoek blijkt dat verandering op zowel mentaal als emotioneel vlak door middel van fysieke training duurzame effecten oplevert. Iedereen is in staat om het zelfvertrouwen te vergroten en weerbaarheid te versterken.

Gebruikte methodieken in deze training komen uit trainingen cognitieve vaardigheden, assertiviteitstraining, agressietraining, coaching en zelfverdediging ( jiu jitsu). De oefeningen en methodieken vormen een geïntegreerd geheel, met weerbaarheid als uitgangspunt. Het leert je vertrouwen te stellen in je eigen verbale, mentale en fysieke mogelijkheden.

Ik geef deze training vanuit jarenlange ervaring in de hulpverlening waarin ik zelf verschillende trainingen heb gevolgd en afgerond en waarin ik nog steeds met regelmaat trainingen volg. Daarnaast heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in bokstrainingen en ben ik in bezit van de 1e dan (zwarte band) jiu jitsu. Een sport welke ik nog steeds met veel plezier en passie beoefen.

Een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht. Alleen wanneer een gevecht niet meer te vermijden is kan jij jezelf verdedigen.

De training weerbaarheid duurt 4 uur en kan op elk gewenst moment en locatie gegeven worden. (maximaal 10 deelnemers). Voor deelname aan de training zal altijd een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan vooraf gaan.
Ik wil graag meer info ontvangen


‘Vraag je niet af wat de wereld voor jou kan doen, vraag wat jij voor de wereld kan doen.’